Muş Endüstri Meslek Lisesinde okul meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Seçim öncesinde başkan adayı öğrenciler ilginç vaatlerde bulundu. Adayların kimi ücretsiz sağlık hizmeti, kimi tost, kimi isteyene çorap sözü verirken bazıları da dürüst bir yönetim vaat etti.
Bugün yapılacak olan başkanlık seçimi için yaklaşık bin 700 öğrenci sandık başına gidiyor. Okul Meclisi başkanlık seçiminin büyük bir yarışa sahne olması bekleniyor. Adaylar yaptıkları propaganda çalışmaları ile okul arkadaşlarından centilmence oy istediler. Çok renkli görüntülere sahne olan propaganda çalışmaları büyüklere örnek olacak nitelikteydi.
Okul Müdürü Ekrem Erliğ, her yıl okul meclisi başkanının seçimle belirlendiğini ifade ederek, öğrencilerinin demokrasi bilincini kazanmalarını amaçladıklarını söyledi. Seçimlerin öğrenciler için iletişim becerilerinin sorgulanması noktasında önemli rol oynadığını belirten Erliğ, “Her yıl yapılan seçimlerde benzer görüntüler yaşanıyor” diye konuştu. Muş`un Sesi Gazetesi















